Distans Healing

“Allt är energi och bortom det, den Högsta Intelligensen”

- Albert Einstein

SCIO Quantum Biofeedback systemet har ett Distans Healing Program som kan använda din kropps frekvenser efter att uppgifter om dig har skrivits in i datorn. Denna quantum healing teknologi  är baserad på biofysik och kvantfysik.

I Quantum världen allt hänger ihop, allt är en del av en sammanhängande helhet. Avståndet är inte en faktor. Programmet arbetar  i “subspace” läge, den hittar dig och ansluter till din frekvens. Quantum distans healing är en trådlös teknik som arbetar på en princip som är liknande till mobilen. Det är allmänt accepterat att garagedörr öppnar sig och TV fjärrkontroll fungerar med trådlösa metoder. Mobilen fungerar på ännu större avstånd. Det måste helt enkelt finnas en avsändare och en mottagare. I detta fall avsändaren är SCIO systemet och mottagaren är du. Studier och seminarier vid Harvard University har visat hur effektiv bön och andra icke-lokala terapier är, och SCIO fungerar på en liknande princip.

Hur fungerar healing på distans?

Precis som vid fysiska sessioner. SCIO biofeedback systemet kalibrerar din kropps system och testar den mot ca 13.000 olika frekvenser och läser av vad som orsakar stress. Inom 5 minuter är informationen klar och vi kan se vilka energier som behöver korrigeras. Vi anpassar sedan de terapier som bäst kommer att balansera ditt system. Dessa behandlingar skickas till dig som frekvenser via programmet subspace distans healing. Dessa frekvenser är avsedda att stimulera kroppen till att korrigera och balansera sig själv. Effekterna är olika för alla, men många människor rapporterar djupgående förändringar både fysiskt och känslomässigt.

Under distans healing sessionen är det bäst att vila, eftersom du kan känna dig sömnig. Detta beror ofta på att kroppen går in i en helande cykel och vill vila för att göra sitt arbete. Du kommer vanligtvis vakna upp nästa dag med mer energi och en känsla av välbefinnande. Distans healing är ett av många verktyg som man kan använda för att förbättra sin hälsa och bör ses som ett komplement till andra terapier.

För mer information och bokning av session ring HEKLI  tel 0736 477 289

Eller kontakta mig på mail theresa@hekli.se

Vill ni läsa mer om Suspace finns denna artikel nedan skriven av forskaren, designern och skaparen av Quantum Biofeedback SCIO, Dr William Nelson

> Klicka här <

Comments

  1. Great blog! I am loving it!! Will come back again. I am taking your feeds also.

  2. It’s actually a great and helpful piece of info. I’m happy that you simply shared
    this useful info with us. Please stay us up to date like this.

    Thank you for sharing.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2014 HEKLI Hälso & Energikliniken