NES

HEKLI Lanserar Framtidens Medicin! Ett helt nytt sätt att se på hälsa.

NES –  NutriEnergetics System Det mest avancerade instrumentet inom bioteknologi!

Metoden är revolutionerande – korrigerar informationsstörningar i våra kroppar. NES – Professional analyserar och reparerar det mänskliga kroppsfältet = HBF NES integrerar forskning från kvantfysik, matematik, biologi, västerländsk och kinesisk medicin. Resultatet är en karta över det mänskliga elektrodynamiska energifältet, ett fält som agerar som ett huvudkontrollsystem för den fysiska kroppens alla funktioner. Detta energifält kan nu avläsas och jämföras med ett optimalt biofält som finns inprogrammerat i en dator. NES- har också utvecklat en unik metod att inpränta information om det optimala biofältet in i en bas av kolloidala mineraler, sk infoceuticals. Man ta dessa som droppar i vatten och den inpräntade informationen överförs till de subatomära partiklarna i människans energisystem som därigenom korrigeras till normal funktion igen. Metoden ger den mest avancerade vägen till god hälsa och välbefinnande. Titta gärna på video om NES –Video1, Video2 NES är en revolutionerande behandlingsmetod!

  • Det är ett helt nytt sätt att se på hälsa
  • Den bygger på det senaste forskning inom kvantbiologin
  • Den ger mycket information om vad som händer i kroppen
  • Den återställer kroppens informationssystem
  • Den ger optimalt behandlingsresultat

NES  Professional är det första instrumentet som är i stånd att beskriva den exakta lokaliseringen och orsaken till dålig hälsa. På ett snabbt sätt kan NES avslöja roten till sjukdomen och ofta hittar faktorer som även mest avancerade och dyra tester inte kan upptäcka. NES är det allra senaste inom bioteknologin! Det är inte biofeedback, mätprober etc. Prof. Peter Fraser upptäckte hur biokemiska och fysiologiska processer regleras av ett underliggande QUANT – fält, som han kallar det mänskliga kroppsfältet HBF.

Metoden har använts framgångsrikt i Australien, USA, England, Holland, Tyskland, Ungern mm.

Nu finns den också hos HEKLI!

Gratis nerladdning

Ladda ner en gratis kopia av “The Unturned Stone”, boken som förklarar NES, scanningen, hur det fungerar, vad resultaten betyder och många andra detaljer.

Även ”Decoding the Human Body Field” En fascinerande bok om kroppen ur ett biomedicinskt perspektiv. Den är grunden för en ny gren inom medicin!

Författare: Peter H. Fraser, Harry Massey och Joan Parisi Wilcox

Klicka på bilden för att ladda ner:

The Unturned Stone

Copyright 2014 HEKLI Hälso & Energikliniken