Vad säger patienterna?

Theresa har hjälpt mig, ökat min energi och livsglädje. Detta med hjälp av den fantastiska data program hon har. Jag har även lärt mig EFT ( Emotional Freedom Technique), som hon hjälp mig enormt mycket med ( min mage reagerat starkt när min mentala tillstånd varit dåligt)
Min lever arbetar idag så mycket bättre likaså min matsmältning. Theresa ser till helheten och med hjälp av dessa avancerade instrument går hon igenom hela kroppen och väljer därefter ut det som är mest akut. Jag har fått hjälp med parasiter, matsmältningsbesvär, överbelastade lever och dålig ämnesomsättning.
- Marie 40 år, September 2012

Theresa Dylak hjälper dig på ett väldigt sympatiskt och effektivt sätt. Innan jag började gå till Theresa hade jag eksem på armbågar, vader och flera andra ställen. Tre månader efter var de helt försvunna.
- Samuel 18 år, September 2012

Haft bekymmer med mina tänder. Tandläkare kunde inte hitta orsaken. Sökte hjälp hos HEKLI som jag brukar göra. Theresa har kollat alla mina tänder med sin utrustning och fått konstaterat vad är problemet. Därefter gick jag tillbaka till min tandläkare och visade svar från undersökningen hos Theresa. Tandläkaren kunde då bekräfta statusen på tänderna och åtgärda vad som behövdes. Min tandläkare var imponerat att maskinen hos HEKLI kunde upptäcka den djupt dolda felet.
- Bodil 60+ år, Juli 2012 

Jag är 60 + och jag har haft problem med mina höfter och muskel kramp i vaderna. Hade det inte varit för Theresas behandlingar, så hade jag inte mått så bra som jag gör. Har   rekommenderat  henne till mina bekanta som också har fått hjälp.
- Bengt 60 +år, Juli 2012

Sökte för långvarig trötthet och ingen kunde hjälpa mig.  Med Theresas behandlingar känner jag mig starkare och har mer energi än på länge.
- Anna-Lena 48 år, Januari 2012

Haft problem med matsmältning i många år. Är mycket känslig och har svårt att äta alla slags mediciner. Behandlingar med SCIO har gett mig energi och en rogivande känsla i kroppen. Numera, kan ta mediciner små mängder och det fungerar bra. Känner mig bättre och bättre.
- Anita 65 år, Oktober 2011

NES scaning har gett mig mycket information om hela min kropp . Vad som händer i den på olika nivåer. Den kunde också säga vad som är viktigt att åtgärda först.  Vilka vitaminer och mineral som saknas och vilka toxiner och gifter som behöver rensas bort. Scaningen visade att jag hade ont i handen vilket jag inte hade. Först efter ett par dagar kom smärtan precis där den hade ringat område i rött.
- Grzegorz 53 år, Oktober 2011

Copyright 2014 HEKLI Hälso & Energikliniken